Catering

Klassisk buffé 295kr-pp

Kött
• Fläskfilé marinerad med soja, vitlök, chili och olivolja.
• Örtkryddad kycklingfilé.
• Klassisk rostbiff.

 

Tillbehör.
• Tomat och löksallad.
• Balsamico marinerade betor med Chevre.
• Grekisk sallad.
• Potatissallad med Dijonnaise, babyspenat och sockerärter.
• Variant på coleslaw.
• Bearnaise.
• Tzatziki.
• Ciabatta.

 


Italienskbuffé 345kr-pp

 

Chark
• Parmaskinka.
• Tryffelsalami.
• Salami Milano.
• Salami Ventrico.

      

Tillbehör
• Små tomater med färsk basilika och mozzarella.
• Marinerade kronärtskockor.
• Melonsallad med färsk mynta.
• Grillade marinerade medelhavsgrönsaker.
• Kalamata och Halkidiki oliver.
• Pastasallad med soltorkade tomater, spenat och marinerade vitlöksklyftor.
• Tryffelmajonnäs.
• Klassisk pesto.
• Focaccia

 

Buffé med smak från havet 395kr-pp


• Rökta räkor.
• Gravad laxfilé.
• Sikröra med dill och creme fraiché
• Klassisk gubbröra med matjesill, ägg och gräslök.
• Västerbottensostpaj.
• Säsongens sallad.
• Limeaioli.
• Surdegsbröd, Fäbodknäcke och vispat smör


 


Grillbuffé 345kr-pp


Från Grillen
• Pulled pork.
• Kryddiga korvar.
• Glacerade kamben.
• Sotad kycklingfilé.


Tillbehör
• Marinerade små tomater med färsk basilika och mozzarella.
• Grönsparris med eldad salladslök gulbeta och parmesan.
• Sallad på mango, avokado, koriander och jalapeño.
• Balsamicomarinerade betor med fetaost.
• Variant på coleslaw.
• Tryffelmajonnäs.
• Bearnaise.
• BBQ-sås.
• Potatisgratäng.
Tillägg dagspris.
Helstekt oxfilé, pepparstekt ryggbiff, rostad laxsida.


 


Menyer för större sällskap

 






 

Till minglet 75kr/st
Minitaco – Frasigt Wonton 
• Löjrom, syrad grädde och picklad rödlök.
• Handskalade räkor, avokadocrème, lime och koriander.
• Tonfisktataki med jalapeñomajonnäs.

Meny 1.
Förrätt 145kr
• Smaker från Sverige 
Klassisk Skagenröra – Eldad lax med forellrom – Kantarell med Västerbottensostcrème.
Varmrätt Dagspris
• Kryddstekt oxfilé 
Potatiskrokett smaksatt med Västerbottensost, tryffelsmör, krispig Shiitake och rödvinssky.
Dessert 115kr
• Creme Brûlee med färska bär.

Meny 3.
Förrätt 125kr
• Krämig kräftsoppa
Kräft- och pilgrimsmusseltartar, gravad silverlök och surdegsbröd.
Varmrätt 325kr
• Lammytterfilé
Chevrécréme, variation på betor, torkade tomater, salviasky och potatisterrin.
Dessert 115kr
• Mjölkchokladpannacotta 
Färska jordgubbar, citroncrème, biscotti och pistage.

Meny 2.
Förrätt 165kr
• Tataki på oxfilé serveras med sojamajonnäs, gravad äggula och svampaska.
Varmrätt 295kr
• Eldad rödingfilé med selleripuré, forellrom, Sandefjordsås och säsongens primörer.
Dessert 115kr
• Chokladfondant med vaniljglass och färska bär

Meny 4.
Förrätt 119kr
• Burrata Caprese 
Marinerade små tomater, olivolja, färsk basilika och rostade pinjenötter.
Varmrätt 259kr
• Ballotine på majskyckling 
Fylld med färskost, parmaskinka och spenat, serveras med risotto och friterad salvia.
Dessert 115kr
• Nutella Tiramisu

unsplash